Om myggtips.se

Om myggtips.se för dig som vill lära dig mer om myggor/myggbett.

Denna sida har skapats för att kunna hjälpa dig som konsument om vilket myggmedel du skall köpa så att du kan klara dig från att bli myggbiten i framtiden. Det finns massor av bra myggmedel, medan det också finns en hel del myggmedel som inte fungerar så bra som man hoppas.

Att vara påläst kring myggor och myggbett är viktigt när du ger dig ut i naturen. Skall du åka utomlands är det viktigt att ta med dig myggspray då myggor kan vara rentav farliga i vissa länder. I Sverige är de flesta myggen inte speciellt farliga men det kan vara otroligt jobbigt att bli myggbiten eller myggstucken när du är på fjällvandring eller när du sitter och grillar med dina vänner en sommarkväll.

Vi har därför skapat en webbsida där du kan läsa om olika typer av myggmedel, myggnät och andra sätt som kan hjälpa dig att förebygga så att du klarar dig ifrån myggbett. Om du blir myggbiten finns också en hel del saker du kan tänka på. Från förr i tiden finns massor av goda husmorstips där du kan göra saker som kan hjälpa dig från klåda från ditt myggbett. Det finns också geler som du kan kräma ut där du fått ditt myggbett så att du får mindre klåda och det kliar mindre där du blivit myggbiten.

Vet du några bra myggmedel?

Om du vet några bra myggmedel får du gärna informera oss på myggtips.se då vi gärna vill hjälpa allmänheten att i framtiden kunna klara sig bättre undan myggbett och myggorna som finns i Sverige.

Självklart finns det ingen exakt vetenskap kring myggmedel och tipsen som ges på denna sida kommer från människors åsikter och tankar. Vi på myggtips.se tar därför inget ansvar för produkterna som kan fungera olika på olika människor. En del av tipsen är gamla seder och har fungerat för vissa men det är viktigt att du själv som kund använder sunt förnuft och funderar ut vilken typ av myggmedel du vill använda för att känna dig trygg i naturen.

Vi ses i naturen

Då vi trivs i naturen och själva fått myggbett kom tankarna på att det finns fler myggmedel än de som marknadsförs på Apotek och stora affärer och därför har vi alltså gjort en sammanställning av vilka myggmedel som finns på marknaden.

Fjällvärlden

Fjällvärlden