Nya tips och metoder mot myggor

Under 2016 har det kommit en hel del riktigt bra nya tips och metoder mot myggor. Det har bland annat kommit Lanternor och myggmaskiner som hjälper dig att hålla myggen borta.  Nyheterna på marknaden är bland annat Thermacell som är en riktigt bra nyhet för att hålla myggen borta.

Thermacell

Thermacell

Med Thermacell myggskydd så kan du hålla bort myggen på ca 20m2 och den skyddar till 98% enligt företaget som utvecklat produkten. Thermacell är ett måste för dig som anordnar en utomhusfest eller om du har en midsommarfest eller liknande fest under sommarhalvåret i din trädgård. Produkten är enkel och smidig att flytta och passar därför också perfekt för dig som använder dig av husvagn eller husbil. Ett måste för dig som gillar att vara ute i naturen och gärna vill slippa myggen.

 

 

Om du ska ut och vandra eller liknande och skydda dig mot myggen så finns det tillbehör du kan köpa så att du enkelt kan fästa Thermacell på din väska eller liknande, vilket kan vara väldigt smidigt och göra så att du håller myggen borta från dig.

När du köper Thermacell kan det vara bra att köpa en refill med en gång då produkten endast håller i 12 timmar.

Varför ska du köpa Thermacell Portabel Vit?

Det finns många anledningar till varför du just ska köpa denna produkt. Du kommer att ha mycket nytta av din Thermacell portabel vit och du kommer framförallt att ha mindre knottbett och myggbett under sommarhalvåret. 

När du köper en Thermacell portabel vit så har du 12 timmars myggskydd. Därefter kan du som sagt köpa till refill, 1 patron håller i 12 timmar och du kan köpa 4-pack som då håller i 48 timmar sammanlagt. Om du inte gillar myggor och mygg/knott så är det dags att redan idag inhandla din Thermacell portabel vit som du inte kommer att ångra.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>