ThermaCELL Lanterna

Thermacell Lanterna är också en ny produkt på marknaden som har slagit igenom 2016.

 

Thermacell Lanterna

Thermacell Lanterna

Denna modell kom tillsammans med Thermacell portabel vit under 2016, som du kan läsa mer om här. 

Denna produkt är otroligt smidig för dig som inte vill irriteras av mygg eller knott under sommarhalvåret när du dricker din öl på altanen eller i trädgården. Denna produkt har två funktioner och du kan faktiskt välja mellan att använda en varm LED belysning eller om du vill ha ett myggskydd.

Thermacell Lanterna

Produkten fungerar på det sättet att den utsöndrar ett medel som skyddar mot myggor som är luktfritt. Dock kanske inte så speciellt miljövänligt. Men du klarar dig på upp till 20 m2 och har ett skydd på ca 98% enligt tillverkaren. Det bästa är att du slipper doften från produkten vilket man inte brukar göra med t.ex. mygga eller myggstift som tidigare har använts mycket för att skydda sig mot myggor.

Batterierna till LED lamprona håller i upp till 50 timmar och sedan kan du byta batterier till din Thermacell Lanterna. När du köper din Thermacell Lanterna kan det vara bra att köpare till kompletterande myggskydd som håller i 12 timmar, de finns också i 4-pack som då håller i 48 timmar så att du kan hålla myggen borta från dig under det fina sommarhalvåret i Sverige.

Så tveka inte, investera i en produkt som gör att du kommer att hålla myggen borta från dig och dina vänner i sommar. Myggor är inget roligt och du kan enkelt och smidigt bli av med dem om du använder dig av Thermacells Lanterna.

Apparaten levereras med 12 timmars myggskydd. Kompletterande myggskydd köps därefter till som refill om 12 timmar (1-pack) alternativt 48 timmar (4-pack).

Thermacell gaspatroner

Gaspatronerna till Thermacells produkter är viktiga och det kan vara bra att köpa ett flertal när du köper din Thermacell produkt så att du slipper beställa nya patroner till din Lanterna senare. Refill till din Thermacell är viktig och oavsett vilken produkt då köper från Thermacell så kan du använda de refill som säljs till alla produkter gjorda av Thermacell. Det som är bra att tänka på när du köper refill i 4-pack eller 1-pack är att du faktiskt ganska sällan kommer att ha igång din patron i 12 timmar, vilket innebär att du inte behöver köpa så otroligt många då du kan stänga av din maskin och spara på patronen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>